Releaseparty!

Nu drar det ihop sig till party! Elsie Petrén ger ut tredje delen om mysterierna i Skuggmyra – DÖDEN I SKUGGMYRA – den här gången på eget förlag. Releasefesten hålls på Galleri Erik Axl Sund, Folkungagatan 103, fredag 10 mars, kl 17-20. Boken har redan blivit uppmärksammad i olika sammanhang. Så här skriver Magda, 10 år om boken:

Under en av sommarens hetaste dagar gör Tim, Selma och Marvin en skrämmande upptäckt. Medan de vuxna tror att det finns naturliga förklaringar anar barnen att något inte stämmer. I jakten på sanningen hittar de fler konstiga och mystiska samband. Nyfikenheten leder dem in i livsfara. De måste snabbt räkna ut hur alla ledtrådar hänger ihop innan det är för sent!"

Egen kommentar: "Jag tyckte att boken var spännande och lite läskig ibland. Huvudpersonerna i boken var hjälpsamma och intressanta. Jag tyckte också mycket om att boken utspelade sig på sommaren. Jag rekommenderar "Döden i Skuggmyra" till alla mina kompisar!" /Magda 10 år

Är ni sugna på att läsa mer om Elsie Petrén och hennes förlag ZEK Bokförlag så går ni in här: www.elsie.nu

Caroline Gezelius