REDAN PÅ LÖRDAG!!!

Ja, nu är det snabba puckar – på lördag 27 januari kl 13-15 är det BOKKALAS! Men vad gör man inte för att sätta lite guldkant på januari;) Kom, kom, kom och fira nya boken "Alvas mysterier: Den huvudlösa draken" tillsammans med författaren Per Bengtsson och illustratören Stina Lövkvist – kända från KP ju! Köp böcker till specialpris! Få din KP-deckargåta signerad! Vi bjuder på lördagsgodis och autografer! Välkomna!

Read More
Caroline Gezelius
Drakarnas dag!

Uppskatta en drake?! Ja, sedan 2004 är den 16 januari faktiskt Appriciate a Dragon Day. Och varför inte? Sjunk ner i fåtöljen, strunta i att det stormar där utanför och slå upp valfri bok om drakar, exempelvis den fantastiskt vackra ´Våra nordiska drakar och konsten att spåra dem´.  

Read More
Caroline Gezelius
JULLOV!

Vi på Bokbok önskar alla GOD FORTSÄTTNING och ett GOTT NYTT ÅR! Nu har vi jullovsstängt och öppnar åter måndag 8 januari. Välkomna då!

Read More
Caroline Gezelius
Dansande norrsken

På lördag 25 november är det dags för releasefest igen! Det är Jenny Sjödin som släpper den fantastiskt vackra och stämningsfulla "Där norrskenet dansar".

Kom och fira med fika, bubbel, boksignering och mingel hos oss på Bokbok, Östgötagatan 32, kl 13-16. Och varför inte passa på att köpa dina bokklappar!

Varmt välkomna!

Read More
Caroline Gezelius
LÄSLOV – passa på att fynda!

Nu är det bara timmar kvar sedan väntar ett härligt höstlov fyllt med läsning. Och vi hejar på förstås! Under hela höstlovet ger vi 20 procent rabatt på alla böcker på högra sidan. Ja,  alltså böcker från 6 år och uppåt. Kom och fynda bland alla spännande, sorgliga , skojiga och helt enkelt svinbra berättelser.

Read More
Caroline Gezelius
Vikingar på väg!

Just nu härjar vikingar i Västgötaskogarna. Det är böckerna om Halvdan Viking av Martin Widmark som blir till film för hela familjen. Men vad är bättre än filmen? Boken förstås! Så passa på att läsa hela serien med nio spännande delar innan ni sjunker ner i biofåtöljen. Premiär vintern 2018.

Read More
Caroline Gezelius
LÄS FÖR BARNEN!!!

Vi behöver väl knappast berätta att vi gillar läsning eller hur viktigt vi tycker det är för en människa att kunna läsa. Säger bara DEMOKRATI! Men i dag är det Internationella läskunnighetsdagen och det kan vi inte låta passera obemärkt.

Read More
Caroline Gezelius
Kottekalas!

Redan dags för höstens första bokkalas! Vi firar releasen av den fina bilderboken En kottesaga, berättad av Therése Granwald och Lisa Wool-Rim Sjöblom. Ta med barnen, kom själv eller tillsammans med vänner och träffa Therése, få boken signerad och mingla i butiken. 13.30 har Therése sagostund med barnen och läser ur boken.

Read More
Caroline Gezelius
SOMMARLOV – SOMMARLÄS!!!

Syrenen blommar. Det städas i korridorer och klassrum och utanför dörren hör man sång och skrän från studentflaken som kör runt här i SoFo. Det är sommarlov i faggorna!!! Och vad passar absolut bäst att ge bort i sommarlovspresent än en bok? För vad kan man bättre ägna sig åt på sin lediga tid än att läsa? SÅ kom hit vetja och fyll på presenthögar, resväskor och det egna sommarbiblioteket. Kanske en liten Novellix-ask? Eller en bok på engelska, franska, spanska, tyska, italienska, japanska...  ja, till den som vill hålla B-språket levande:)

Read More
Caroline Gezelius
VÄRLDSBOKVECKAN

På söndag är det Världsbokdagen, ett initiativ av Unesco för att främja läsning bland barn och unga. I Sverige firas detta veckan lång och vi på Bokbok är med och firar förstås. Under lördagen får ni en bokpresent när ni köper en bok. Resten av Världsbokveckan säljer vi DAGENS BOK till ett bra extrapris. Kika in vetja! 

Read More
Caroline Gezelius
Mingla med Milena!

Elon, Plexus och de gömda hundarna heter Milena Bergquists nya bok och det firar vi hos oss på Bokbok onsdag 26 april kl 17. Kom, mingla, träffa Milena, mingla lite till, träffa Amanda Eriksson som gjort de fina illustrationerna, mingla ännu mer och framför allt – passa på och köp boken! Välkomna!

Read More
Caroline Gezelius
Wolf Erlbruch!

Grattis Wolf Erlbruch, årets Almapristagare! Mest känd för den svenska läsekretsen är kanske illustrationerna till Det var det fräckaste!, boken om den lilla mullvaden som träffas av en bajskorv i huvudet och nu knatar runt i jakt på den som klämde ur sig den.

Read More
Caroline Gezelius
DAGS FÖR KALAS!

Ni har väl inte missat att Pingvinpapporna är på gång igen? I senaste boken fixar Pyret frukost och det firar vi med releasefest hos oss på Bokbok på söndag 2 april kl 13-15.30. Kom – det blir bullar!!!

Read More
Caroline Gezelius
Releaseparty!

Nu drar det ihop sig till party! Elsie Petrén ger ut tredje delen om mysterierna i Skuggmyra – DÖDEN I SKUGGMYRA – den här gången på eget förlag. Releasefesten hålls på Galleri Erik Axl Sund, Folkungagatan 103, fredag 10 mars, kl 17-20. Boken har redan blivit uppmärksammad i olika sammanhang. Klicka här så kan du läsa vad Magda, 10 år säger om boken:

Read More
Caroline Gezelius
BOKREA!

På Onsdag 22 februari drar årets stora Bokrea igång. I år är det extra skojigt med ovanligt många superfina barnböcker till lika superfina priser. Välkommen att fynda hos oss på Bokbok!

Read More
Caroline Gezelius
Filmtajm!

Nu är det bara en vecka kvar till filmpremiären av Rum 213. Alltså gott om tid att hinna läsa boken innan en bänkar sig i biofåtöljen. Och det är det verkligen värt, Både Rum 213 och uppföljaren Sal 305 är ruskigt välskrivet av stjärnan i genren, Ingelin Angeborn. 

Read More
Caroline Gezelius
Nytt magasin för barn

Ni har väl inte missat att det finns ett helt nytt magasin för barn – Koko! Det är före detta chefredaktören för Darling, Marie Birde, som nu byter målgrupp till barn mellan 6 och 13 år. Nu har vi nummer 2 i butiken.

Read More
Caroline Gezelius